Bloggen har flyttat till samtalforallablog.wordpress.com

tisdag 10 februari 2015

Hur slutar det?

Ja hur slutar mitt liv? Ja jag vet inte än. Det finns så många saker som ska hända. Det finns så många insikter att finna. det finns så många människor att möta. Det finns så mycket att uppleva. Det finns så många händelser att få vara med om.

Den jag var i går är jag inte idag. Den jag är idag är jag inte i morgon. Livet är fyllt av händelser, möten, känslor och tankar. Många kanske jag upplever i repris en del förhoppningsvis väldigt många har jag ännu inte upplevt. Känslan av att vara riktigt riktigt glad. Varför inte känslan av att vara riktigt riktigt ledsen.

Mycket motgångar har jag haft som skapat sprickor i min själ. Sprickorna har jag lärt mig att acceptera och de som orsakat sprickorna har jag kunnat förlåta. Många sprickor har jag fått be om ursäkt för. I slutändan vet jag att det är mina sprickor som format mig som är det som gör mig, vacker, klok och kärleksfull. Utan dessa hade inte jag varit jag.

Allt dåligt som jag fått uppleva och lärt mig av har allt haft något gott med sig. Jag tror det är så för oss alla. Förmågan att kunna se detta är grejen. I det dåliga finns lärandet och öppningar till något helt annat som jag från början inte hade förmågan att se. Det gäller bara att kunna vänta in det, för det kommer att komma.

Så hur kommer mitt liv att se ut framåt och hur kommer det att bli? Hur slutar mitt liv en dag i framtiden? Ja jag vet inte men tills dess så vill jag fortfarande lära mig av mig själv och andra. Jag vill fortfarande uppleva och jag vill möta varje ny dag som om den var min sista.

Välkommen mitt liv. Välkommen jag.

Hur kommer ditt liv att sluta och hur kommer det att se ut på vägen dit? Vad vill du uppleva och vad vill du vara med om? Vad vill du känna och vad vill du tänka? Ta dig en funderare på hur du ser på detta och fundera sedan på vad som hindrar dig att du inte redan upplever det du önskar att du skulle få uppleva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Johan Andersson
Ystadsvägen 28
121 49 Johanneshov
0762- 289948