Bloggen har flyttat till samtalforallablog.wordpress.com

söndag 2 mars 2014

Drömmar

Alla har vi drömmar. Mina är mina och dina är dina. Vi kanske drömmer om att ha en nära vän, vara friska, finna vår kärlek, bo bra, ha en fin bil, ha fina kläder, ha viktiga prylar, ha nära och kära nära, uppleva mycket, ha ett bra jobb, kunna äta varje dag, ha någon stans att bo, kanske rent av bara ha ett hörn någon stans som jag känner är mitt, känna trygghet, vara älskad, bli frisk, ej få lida, få någon som bara talar till mig, få bli sedd.... Drömmarna är olika från de mest elementära till något helt annat.

Så länge jag har drömmar så tror jag. Så länge jag har drömmar finns det något kvar. Jag kan känna kraft och styrka i det jag tror på. Tar mina drömmar slut tappar jag kraft. 

Om mitt liv bara är drömmar slutar jag att leva här och nu och går och hoppas att i framtiden då ska allt hända. Då tappar jag bort mig själv. 

När jag har drömmer har jag också satt mål med det jag vill. Jag lever i med min dröm och fokuserar på vad jag vill. När jag ser min dröm ökar också chansen att min dröm kan bli verklighet. Jag kanske har en bild på det jag vill ha uppsatt på kylskåpsdörren eller som i taxin vi åkte idag en modell av en fin röd Ford mustang cabriolet som modell på instrentbrädan. 

Min visualisering hjälper mig att påminnas och att sakta sakta röra mig i den riktning där mitt mål finns att nå. 

Även drömmen är en del av målet. Att glädjas åt mina drömmar och min längtan dit är också ett sätt att känna glädje.

Vad har du för drömmar?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Johan Andersson
Ystadsvägen 28
121 49 Johanneshov
0762- 289948