Bloggen har flyttat till samtalforallablog.wordpress.com

lördag 11 maj 2013

Stillhet

Ju mer stilla jag kan vara desto mer mottaglig och uppmärksam kan jag bli för det som sker i mig och utanför mig. Det är i stillheten jag kan höra och bli medveten om de under som skapas runt mig och i mig. Jag blir känslig för det som skapats och det som sker och för det som har någon betydelse för mig. 

När jag är i det tillstånden öppnar jag också upp dörrar som gör det möjligt för helt nya dörrar att öppnas. Med den känsligheten på vid gavel är jag i mig.

Hur upptagen jag än är behöver jag alltid hitta perioder av just detta. Perioder av frid och stillhet.

Dessa perioder behöver inte vara långa, men regelbundna, där jag får kontakt med mig själv och det som är viktigt. 

Dessa stunder skapar viktig närvaro med mig själv vilket skapa fantastiska underverk. 

Saker kan hända som förvånar mig. Axlarna sänks, min kroppshållning förändras och jag ser och känner på ett nytt sätt. I allt jag företar mig skapas ett nytt perspektiv och nya underverk, om jag är öppen för att se det. 

När jag väljer att inte rusa in i olika projekt  och uppgifter och göra för att det bara måste göras blir det jag sedan gör med en helt annan grund.  Min nya inställning skapar ett helt annat värde i det jag gör och ett resultat som blir över förväntan. 

När jag väljer min egen inställning till det jag vill göra och på det sätt jag väljer att göra det blir resultatet det allra bästa både för mig och min omgivning. 

I stillheten hör jag min inre röst, rösten från mitt genuina jag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Johan Andersson
Ystadsvägen 28
121 49 Johanneshov
0762- 289948