Bloggen har flyttat till samtalforallablog.wordpress.com

söndag 1 september 2013

Bli fri- uppföljning

Även fast jag gjort allt och har mina rutiner blir det ibland fel. Det dyker upp nya saker som jag inte har koll på och så ramlar jag tillbaka. Resan åter är inte så lång eftersom jag tar tag i det, men det sker.

Jag påminner mig ibland att jag ligger bara ett steg före de jag hjälper. Om jag inte gör mitt så kommer det bli som med fysisk träning att det leda till en tillbaka gång. Jag är som alla andra, fantastisk men jag är också som alla andra mänsklig. Jag är en människa med två ben och gör mina misstag och felsteg. Jag ser det men jag dömer mig inte men jag ser att det som sker. Det bara är så. 

Om jag inte gör det jag ska och vill göra kommer jag i slutet att skada andra under väg och det innebär att jag också kommer att skada mig själv. 

Jag gör det jag ska för min skull för att bli mitt genuina jag. Jag gör det för att jag älskar den jag är med alla mina möjligheter och brister. 

En dag i taget. 

Kan du se att även du är en människa med möjligheter och brister som gör fel men ändå till 110 % är värd att bli älskad av dig själv och andra? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Johan Andersson
Ystadsvägen 28
121 49 Johanneshov
0762- 289948