Bloggen har flyttat till samtalforallablog.wordpress.com

onsdag 24 februari 2016

Idag är jag stark och accepterar

Idag accepterar jag det som är just för stunden. Det som jag inte kan påverka och det jag känner. Det är min styrka.Samtidigt är jag öppen för att acceptera mina egna personligheter.

Jag gör ett val varje morgon som blir min ledstjärna för dagen. Den ledstjärnan vill jag ska vägleda mig själv så att jag kan behålla min balans. 

I att acceptera ligger att upphäva det motstånd jag har för det som sker både i mig och hos andra. Motståndet för det jag inte kan kontrollera. Jag väljer att våga släppa taget om det som sker inne i mig och det som händer utanför mig själv. Bara den känslan att våga släppa taget genom att acceptera, är en befrielse. En befrielse att saker och ting inte behöver bli på mitt sätt. 

Min kamp har varit just tvärt om genom att jag försökt få min omgivning att tycka och göra så som jag. Allt annat har varit ett motstånd. På detta sätt har jag begränsar mitt lärande och ägnat kraft åt det jag inte kan förändra. Jag vet vad det kommer ifrån men det är inte längre för det som är är nu.

Hur begränsar du dig och får dig att inte släppa taget?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Johan Andersson
Ystadsvägen 28
121 49 Johanneshov
0762- 289948