Bloggen har flyttat till samtalforallablog.wordpress.com

söndag 18 oktober 2015

Vad som än händer

En gång var vi där du och jag. En gång möttes våra blickar, du och jag. Du kom från ingen stans damp ner och var det viktigaste för mig. Du var självklar från första stund. Jag känner ingen annan som är som just du. Din skörhet och ditt skratt. Din ilska och dina spratt. Det var något viktigt som hände den där dagen du fanns där, mitt framför mig. Du blev viktig för mig.

Sen gick åren, jag vet inte men just nu känns det som det gick riktigt fort. Jag vet att jag gjorde en massa misstag och jag vet, så här efteråt att allt inte blev rätt. Jag var rädd för att mista dig och jag gjorde som jag blivit lärd. Allt blev inte på bästa sätt, då. Ibland väldigt fel. Allt handlade om mig och hände inne i mig. Mina svåra val och en osäkerhet som du fick stå i vägen för. Jag känner så här efteråt att jag kunde ha gjort mycket annorlunda men då såg jag det inte alls. Det blir lätt så när man ser allt från distans. Allt blir på ett annat sätt. 

Jag kan inte ångra eftersom allt redan är gjort jag kan bara lära och själv försöka förstå. Jag kan möta dig som jag är idag. Jag ber om ursäkt för det som jag gjorde. Det handlade om mig, inte om dig.  

Nu är du vuxen och skapar ditt liv. Du har en egen vilja och egna mål. Det som är din historia får du nu möta som jag mötte min. Kanske hittat du bättre vägar än de jag från början fann. 

Vilka val du än gör så hoppas jag att du hittar fram dit du vill komma. Jag hoppas att du på din väg väljer människor omkring dig som du trivs med och som stöttar dig. Jag hoppas att du hittar dina svar och kan lämna din eventuella rädsla bakom dig så att det skapar ditt mod.  

Vad som än händer, vad du än tänker eller gör så finns jag där, när du vill. Jag finns kvar. Vad som än händer finns du kvar i mig. 

Kanske våra vägar möts ännu en gång kanske inte alls. Oavsett, jag finns där om det sker. Du finns i mig. 

Om inget annat är kärlek så kanske just detta är. Jag finns där och du finns i mig.


Du som läser, har du någon som du saknar och inte har möjlighet att nå? Hur mycket handlar det om just dig? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Johan Andersson
Ystadsvägen 28
121 49 Johanneshov
0762- 289948