Bloggen har flyttat till samtalforallablog.wordpress.com

lördag 16 mars 2013

Rocku Nueblo 2000 meter

När jag inte finner mig själv och inte finner navet i mig själv finns det inte heller en balans i mig! Utan balans är mitt fokus utanför min kropp och utanför mig själv! Min tillit till mig själv minskar eller förintas helt.

När jag söker mig själv utanför mig själv finns risken att jag istället fokusera på andra fokus än mitt eget! En väns, min sambo, någon jag är irriterad på eller förälskad i! Jag tappar min egen balans.

Väljer jag att fokusera på mig själv, ta hand om barnet i mig och göra så gott jag kan, är det tillräckligt! Då visar jag kärlek till mig själv med rätt syfte ! Då gör jag mitt bästa och är i akt och mening mitt bästa jag, en dag i taget!

Om jag har svårt för att hitta mig själv för allt brus i mitt huvud behöver jag söka mig en plats! Jag behöver hitta en plats som kräver min uppmärksamhet och mitt fokus! En plats där jag förstår att jag är en del av alltet! Varken mer eller mindre!

Finner jag min plats finner jag mina svar och min frid! En plats där jag kan meditera. Högt uppe på ett berg eller på min sten, soffa, plats på väg till jobbet där jag kan känna vem jag är och hitta mitt eget fokus. Där jag är jag där mina axlar sjunker ner och jag kan släppa på min egen gard! Släppa och öppna hjärtat till mig själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Johan Andersson
Ystadsvägen 28
121 49 Johanneshov
0762- 289948