Bloggen har flyttat till samtalforallablog.wordpress.com

tisdag 24 december 2013

Kärlek- på nytt född

Idag en dag där jag föds på nytt. Idag en dag där jag inte längre förminskar det goda i mig som jag tryckt undan. Idag en start på allt som ger kärlek till just mig. Idag den dag jag väljer att sätta mig själv i första rummet och säga att jag inte ska ha några andra gudar framför mig. Idag en dag jag föds på nytt där jag är medveten om min historia av tacksamhet. Idag en dag där jag slutar att oroa mig för den framtid jag inte ännu kan påverka. Idag den dag jag väljer att vara närvarande här och nu. Jag väljer att  befinna mig just här just nu med de känslor jag har, de tankar som jag väljer och de handlingar jag gör. Jag väljer att vara i balans här och nu. 

Just nu finns ingen ensamhet. Just nu finns ingen smärta. Just nu finns kärlek. Just nu finns jag. Just nu är jag det oskrivna bladet. Just nu finns du. Just nu är jag ett med allt. Allt är ett med mig. Just nu har jag alla chanser i världen att vara lycklig. Just nu är jag lycklig. Just nu finns det bara ljus och värme. Just nu finns bara kärlek. Just nu är jag den jag är och det räcker. 

Denna dag ger jag mig själv den största gåva. Jag ger mig mitt liv tillbaka. Jag hade det hela tiden men jag var förblindad och valde att se nått annat. 

Bara för idag är jag fylld med kärlek och värme. Bara för idag är mina tankar om mig själv rena. Bara för idag är jag jag. 

Mitt liv startar om och om igen. Bara för idag på nytt föds jag. 

Kan du se din egen på nytt födelse? 

God Jul till er alla/ Johan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Johan Andersson
Ystadsvägen 28
121 49 Johanneshov
0762- 289948