Bloggen har flyttat till samtalforallablog.wordpress.com

tisdag 10 december 2013

Mötet

Det är i mötet jag vet. Det är i mötet jag berörs. Det är i mötet jag utmanar mig själv. Det är i mötet andra utmanar sig. Det är i mötet jag kommer åt mina strategier. Det är i mötet jag för eller blir förförd. Det är i mötet mina karaktärer spelar upp sin repertoar. Det är i mötet jag gör misstagen. Det är i mötet jag lyckas. Det är i mötet jag märker vad jag undanhållit. Det är i mötet jag ser att jag utvecklats. 

När jag befinner mig i olika relationer det är då jag märker min balans eller obalans. Mötet utanför mig själv. Vissa av mina möten har känts som jag verkligen skulle vilja göra om, vissa för att de varit helt fantastiska andra för det jag då egentligen skulle vilja ha gjort och sagt. 

Mötet med mig själv blir en konsekvens av mötet utanför mig själv på samma sätt som mötet med mig själv blir en konsekvens i mötet utanför mig själv. 

Tidigare var mötet utanför mig själv det som fick konsekvenser inne i mig. Nu förstår jag att mötet utanför mig själv är en konsekvens av hur mötet med mig själv utvecklas.

När jag är i balans med mig själv och jag lär mig vem jag är, vad jag gör och att jag känner blir allt så mycket enklare. Inte bara jag märker det. 

Vad är dina insikter om dig i dina möten? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Johan Andersson
Ystadsvägen 28
121 49 Johanneshov
0762- 289948