Bloggen har flyttat till samtalforallablog.wordpress.com

måndag 30 maj 2016

Flow är också en känsla

Med ärlighet kommer så mycket mer. Det blir på något sätt befriande och mycket mer enkelt. Du som läser kanske inte förstår vad jag menar för du har alltid varit ärlig men för mig som inte alltid varit det kan jag verkligen känna skillnad. 

I min ärlighet kommer det mer, så mycket mer. Olika typer av känslor som alla skapar bra känslor i mig. Givetvis är inte all ärlighet enkel att hantera men känslan efter gör det ändå enklare. 

Jag kan själv känna att det blir så mycket enklare och jag får ett flow (en djup medvetandekänsla som flödar men ändå med en stor kontroll) i mig som gör att med ärlighet kommer det till mig mer ärlighet från andra men också en känsla av att saker och ting går i ett flow. 

Idag startar dagen med sol, det börjar bli varmare och i helgen har det varit enkelt och avkopplande. Jag börjar min vecka med andra ord på ett bra sätt. En bra start. I mitt flow föds nytt flow för jag tänker att det är flow. I en nedåtgående spiral skulle det bli precis tvärt om. 

Jag tillåter att ha det flow jag har men väljer ändå att vara uppmärksam på mig själv, mina rutiner och mitt ego. Uppmärksam och närvarande. Jag är här och nu. Allt är delar av min ärlighet till mig själv. Där jag fortfarande brister och min ärlighet har sina svagheter ser jag mer eller mindre tydligt men även dessa delarna ska besegras. Besegras för min egen skull.

Jag har ett flow och bara tanken skapar känslan som skapar flow. Flow att känna att det är så här jag vill ha det. Jag blir tydlig i mig själv vad jag har och vill och det i sin tur förstärker det jag redan har. Jag har egentligen allt som jag behöver. Strävan till något annat leder mig bara ett steg längre bort från mig själv. 

Kan du känna ibland att allt bara går din väg och att du med det blir gladare och mer nöjd? Har du funderat på vad det beror på när du har den känslan.

Idag är en dag jag tillåter mig själv att ha det bra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Johan Andersson
Ystadsvägen 28
121 49 Johanneshov
0762- 289948