Bloggen har flyttat till samtalforallablog.wordpress.com

fredag 25 oktober 2013

Stunder av

Det finns stunder av längtan, stunder av kärlek, stunder av sex, stunder av närhet, stunder av innerlighet, stunder av att vara behövd, stunder av att få hjälp, stunder av att hjälpa, stunder av att lyssna, stunder av bli lyssnad på, stunder av att bli älskad när jag minst förtjänar det, stunder av att höra allt gott om mig, stunder av att förlåta, stunder av be om ursäkt, stunder av att acceptera, stunder av att glömma, stunder av att släppa, stunder av att vara här och nu, stunder av att vara tyst, stunder av att vänta in, stunder av att sakta ned, stunder av att stanna upp, stunder av att se, stunder av att betrakta, stunder av insikt, stunder av att ge, stunder av att le, stunder av att vara arg, stunder av att vara ledsen, stunder av att känna sig ensam, stunder att vara ensam, stunder av att vara tillsammans, stunder av att känna, stunder av att handla, stunder av att inventera, stunder av att rannsaka, stunder av att bara vara, stunder av att låta känslan passera, stunder av tacksamhet, stunder av allt.

I de stunderna vill jag vara. I de stunderna låter jag mig vara. Jag gör det inte till en hemlighet för mig och jag gör det inte heller till en hemlighet för andra.

Kan du finna dina stunder och tillåta att de kommer in i dig och att du tillåter dig att visa det för andra? Kanske kan du fylla på listan med fler stunder av något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Johan Andersson
Ystadsvägen 28
121 49 Johanneshov
0762- 289948